De Camping

Mooie goed onderhouden camping in het midden van het land
Image

Kampeerterrein

Ons kampeerterrein is prachtig groen en divers ingedeeld. Mooie ruime kampeerplaatsen en bijna allemaal voorzien van eigen water en elektra punt (10 amp). Kamperen met een natuurlijk karakter, want de auto komt te staan op onze aparte parkeerplaats.

De meeste plaatsen hebben een klein gedeelte met grindondergrond. Ideaal voor de afwatering en voor je kampeermiddel. Geen modderige ondergrond en toch een optimale natuurlijke kampeerbeleving, door het gras rondom je kampeerplek. Onze gasten zijn zeer enthousiast over dit concept.

Honden / katten zijn welkom, mits aangelijnd. Oh en komen jullie met een camper? Je staat niet apart, maar gezellig tussen alle andere kampeerders.

Image

Sainitair gebouw

Ons sanitair gebouw is uniek! In de voormalige melkstal zijn hoogwaardige en luxe toiletgroepen gerealiseerd. De ruimtes zijn ruim, licht en voorzien van vloerverwarming. Dat is pas comfortabel kamperen.

Zowel aan de heren en dames kant zijn er drie toiletten, en vier wastafels. Verder zijn er 2 douches aan de dames kant en 3 aan de heren zijde. Heerlijk warm en met een druk knop te bedienen. In de toiletruimte is gratis toiletpapier beschikbaar.

Image

Comfort kampeerplaatsen

Ontdek het kamperen met een badkamer naast je caravan of tent. Traditioneel kamperen met een luxe twist! De privé sanitair unit is voorzien van een eigen douche, toilet en wastafel. Nooit meer ver lopen en altijd alleen voor jou beschikbaar! En dat voor slechts 10,50 euro extra per nacht.

Image

Recreatieruimte

Onze sfeervolle recreatieruimte is het centrale punt. Een huiselijk ingerichte plek. Geniet met een boek aan de leestafel, kijk tv vanaf de bank of maak hier gebruik van ons gratis wifinetwerk.

Image

Extra faciliteiten

We zorgen dat het aan niks ontbreekt. Zo is in de centrale ruimte een apart afwasgedeelte gecreëerd, zijn er wasmachines beschikbaar (tegen betaling) en is o.a. een potje tafelvoetbal ook nog mogelijk. Hoe leuk is dat!

Image

Fietsverhuur en stalling

Onze streek is ideaal om met de fiets te ontdekken. In onze fietsenstalling kunnen de fietsen perfect worden gestald en zijn er gratis oplaadpunten voor elektrische fietsen beschikbaar. Mocht je geen fiets ter beschikking hebben? Geen punt, want wij verhuren ook fietsen.

Image

Streekproducten

Geniet van het moois wat de Krommerijn streek te bieden heeft. Onze eigen fruitautomaat biedt een kleine selectie van streekeigen producten. Erg handig, zo koop je snel een kakelvers eitje voor bij het ontbijt!

Image

Zomers genieten met ijs

Hoe fijn dat je bij ons op een mooie dag van een ijsje kunt genieten. Onze ijscovriezer ligt vol met de lekkerste ijsjes. Leuk voor de (klein)kinderen of gewoon voor jezelf!