DE BLIKVANGER

SANITAIRGEBOUW

Met je wc-rol onder de arm heeft toch wel de unieke kampeerbeleving, toch hoeft dat bij ons niet. Wij hebben twee unieke sanitair gebouwen die van alle gemakken zijn voorzien. Heerlijke lichte ruimtes voorzien van vloerverwarming. Vanaf het seizoen 2023 is er een gloednieuw tweede sanitairgebouw beschikbaar. Een uniek en zeer luxe gebouw!

✓ Luxe en met karakter ingericht
✓ Twee familiebadkamers beschikbaar. Heerlijk badderen met de kleintjes
✓ Alles inclusief, douchemuntjes en wc-papier meenemen is niet nodig
✓ Vloerverwarming in de gehele ruimte
✓ Voldoende douches en toiletten beschikbaar. Geen wachtrij


Ontdek het bubbelpaleis:

Bekijk alle foto's

FAMILIEBADKAMERS

Zwarte voetjes maar glimmende snoetjes, dat zijn echte buitenkinderen! Wij hebben twee familiebadkamers beschikbaar om even te kunnen zien hoe je kind er voor je verblijf ook alweer uitzag ;) Een heerlijk ingerichte ruimte met wastafel, babybadje, wc en gezinsdouche.

GEEN WACHTRIJ

Ai hoge nood, dat is bij ons geen probleem. Er zijn voldoende toiletten en douches beschikbaar.

HOP HOP MET JE HANDEN IN HET SOP

Je ontkomt er niet aan, afwassen is een terugkerend maar ook een oh zo gezellig klusje op de camping. Leer je campingbuur beter kennen en geniet van het prachtige uitzicht op kampeerveld 5.


ZIN IN BUITEN?

✓ Alle plekken zijn groot opgezet (12 meter breed), zo heb je lekker de ruimte en kun je optimaal genieten van het vrije kampeergevoel
✓ Verspreid tussen de kampeerplekken vind je af en toe een verrassende glamping accommodatie, dat geeft het terrein veel karakter
✓ Onze camping is autoluw, dus nadat je boedeltje is uitgepakt staat je bolide op de parkeerplaats. Zo blijft het terrein lekker natuurlijk en groen

Bekijk beschikbaarheidSPEELTUIN

KOM JE BUITEN SPELEN?

Buiten spelen is altijd favoriet. Bij ons vind je geen animatie of ingestudeerde dansjes, maar kan je (klein)kind lekker zelf op avontuur! Want zoals de koeien van vreugde een lente dansje maken in de wei, zo graag zijn kinderen gewoon buiten.

Lekker klimmen en zwieren, spelen aan de waterbak, sjouwen met stokken en crossen op een skelter. En terwijl je (klein)kind zich vermaakt kan jij even genieten van het zonnetje!

✓ Verschillende unieke speelobjecten
✓ Beleef de klimwal en glij naar het avontuur
✓ Maak tandenknarsende zandtaartjes en ontdek het appeltje voor de dorst :)


Benieuwd naar de speeltuin?

Bekijk enkele foto's


Pssst... Er volgen snel meer foto's!

IN VUUR EN VLAM

KAMPVUUR

De dag loopt ten einde, de zon gaat onder: schemer valt over de Vliert. Ga samen sterren tellen bij een heldere hemel, speel spelletjes bij kaarslicht of kom gezellig samen op de algemene kampvuurplek achteraan de camping. Want niets is zo fijn als een vuurtje stoken als je aan het kamperen bent! Uren in de vlammen staren, de beste verhalen aanhoren, worstjes braden, marshmallows smelten, puur kampeergeluk!


Zin gekregen om te komen kamperen?

Zoek een kampeerplek

HUISKAMER

Voel je thuis en kom na een lange en actieve dag in de buitenlucht samen in onze gezellige huiskamer. Een fijne plek midden in ons sanitair gebouw. Geniet met een boek aan de leestafel, speel een portje biljart, kijk tv vanaf de bank of leg mee aan de gezamenlijke puzzel. Een beetje comfort van thuis is wel zo lekker!

WASSEN

Je kan natuurlijk het geklots van een wasmachine in een emmertje sop nadoen. Maar als je lang op reis bent of kampeert met kinderen is soms grover geschut nodig. Draai je wasje, met eigen sop, in een van onze wasmachines, en betaal contactloos met je bankpas. Stop het in de droger of laat het wapperen bij je tent, dat ziet ook altijd zo gezellig uit!

WIFI

Kamperen is back to basic; dat kneuterige van kamperen is heerlijk! Maar gelukkig hoef je geen rooksignalen te gebruiken om te communiceren ;). Wij hebben een gratis wifinetwerk op ons gehele kampeerterrein en in onze huiskamer.
De signaalsterkte kan variëren per kampeerplaats. In onze recreatieruimte is het signaal altijd perfect.

FIETSENSTALLING/VERHUUR

Je fiets droog weg zetten kan in onze overdekte fietsstalling. In de fietsenstalling zijn tevens oplaadpunten voor elektrische fietsen aanwezig, zodat hard trappen tijdens een fietsrit niet nodig is, het blijft tenslotte vakantie :)

Geen fiets mee? Geen probleem wij verhuren ook fietsen. Dit zijn wel de ouderwetse trappers, zonder elektrisch rugsteuntje, maar dan is het nog lekkerder om aan het einde van de dag op de camping neer te ploffen in je campingstoel.

DE LEUKSTE KAMPEERDERS

Tja wat is een camping zonder kampeerders. Jullie kunnen in dit mooie rijtje niet ontbreken. Lieve buitenmensen wat vinden we het leuk om jullie te ontmoeten. Jullie maakte de zomers langer en de regenbuien korter, door te doen wat een kampeerder doet, eindeloos genieten. We kijken naar je uit en je campingbuur ook.

KLEPPENKAST

Met een laagje dauw op het gras genieten van een ontbijt in het vroege ochtend zonnetje, heerlijk! En aan een kakelvers eitje hoeft het niet te ontbreken. Ga je voor een hardgekookt-, roerbak of een spiegeleitje? Uit onze kleppenkast trek je geen boter, kaas maar wel kakelverse eieren en een kleine selectie van streekeigen producten, direct van ons of van de boeren uit de buurt. Yum!