Omgeving

Ontdek het buiten van Utrecht
Image

Beleef, geniet en ontdek

Vanuit onze landelijke en zeer centraal gelegen camping kun je alle kanten op om te wandelen, fietsen of lekker te eten.

- Zo ligt in onze ‘achtertuin’ wandel- en speelbos Nieuw-Wulven. Heerlijk om te wandelen met de hond of (klein)kinderen

- Bakt restaurant Vroeg dagelijks het lekkerste ambachtelijke versgebakken brood (op slechts 5 minuten fietsafstand).

- Utrecht is zeer dichtbij. Vanuit de rust op de camping sta je binnen 20 minuten per fiets in het bruisende stadshart (7 km).

Image

Bezoek Houten

Houten is een absolute aanrader en biedt veel vertier. Er zijn 3 winkelcentra (Oude Dorp, Het Rond en Castellum) met veel leuke winkels, een bioscoop en vele bars & restaurants (2 km). Enkele tips:
Boca bar en restaurant
Kookwinkel bij ons in de Keuken
Kledingwinkel GOEDenCO
Restaurant Bij Teus
Restaurant De Roskam
Bistro Opoe Spronk
Tapperij de Zwijger
Bioscoop CineLounge

Image

Ontdek Bunnik

In de gemeente Bunnik ligt het grootste fort van de Hollandse Waterlinie; fort Rhijnauwen. Het indrukwekkende fort ligt in een waardevol natuurgebied en is in de zomermaanden geopend voor publiek. In de overige maanden kunt u altijd terecht voor een heerlijk kopje thee in het theehuis op Landgoed Rhijnauwen.

Of breng een bezoek aan het Waterliniemuseum en ontdek op speelse en interactieve wijze veel over deze historische verdedigingslinie met al zijn forten.

Daarnaast is Restaurant 't wapen van Bunnik ook zeker de moeite waard om te bezoeken.

Image

Fiets- en wandelgebied

De camping is gelegen midden in het Kromme Rijn Gebied in de provincie Utrecht. Het is een fiets- en wandelgebied bij uitstek. Speciale wandelroutes lopen van Utrecht naar Wijk bij Duurstede via Odijk. Of bezoek Schalkwijk en fiets via Pand Pannenkoek (aanrader!) richting rivier de Lek”.

Houten kan ook heel goed te voet verkend worden. Ook tussen Wijk bij Duurstede en Bunnik lopen diverse fiets- en wandelroutes, die je langs alle mooie plekjes in dit bijzondere gebied voeren. Onderweg zijn er allerlei mogelijkheden om even lekker uit te rusten en te genieten van alles om je heen.